Me Like Inkissä rakastamme tyytyväisiä asiakkaita, ja vuosien aikana, joina olemme olleet aktiivisia siirtotatuointien valmistajia, asiakaspalvelu, nopeat toimitukset ja laadukkaiden siirtotatuointien turvallisuus ovat aina olleet meille keskeisiä asioita.

Me Like Inkissä haluamme kannustaa sinua asiakkaana olemaan luova, flirttailemaan aitojen tatuointien tunteen kanssa ja toivomme, että siirtotatuointiemme avulla voimme edistää iloa, naurua, hyviä muistoja ja yhteenkuuluvuutta!

Mitä Like Ink tekee?

Like Ink on verkkokauppa sinulle, joka haluat ostaa omalla suunnittelulla varustettuja siirtotatuointeja!

Like Ink tarjoaa tilapäistatuointeja A5-arkilla. Verkkokauppamme likeink.se kautta voit ladata itse valitsemiasi kuvia, valokuvia tai kuvituksia tilataksesi omalla suunnittelulla varustettuja tilapäistatuointeja. Voit myös tilata valmiita tatuoitavien kuvien arkkeja, jotka olemme suunnitelleet yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Like Ink tekee yhteistyötä taiteilijoiden, kuvittajien, graafikkojen ja tatuoijien kanssa.

Like Ink on tänä päivänä todennäköisesti Ruotsin suurin ja yksi Euroopan suosituimmista tilapäistatuointien valmistajista valinnaisella suunnittelulla. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat yritykset, kunnat, painotalot, teatterit ja televisiokanavat, iloiset häävieraat, lastenjuhlien osallistujat, opiskelijat ja henkilöt, jotka haluavat tatuoida itsensä.

Siirtotatuointi voidaan myös levittää muille alustoille, kuten lasiin, joulupalloihin, pääsiäismuniin, muoviin, puhelimen kuoriin, kynttilöihin, golfpalloihin – lyhyesti, kaikkiin tasaisiin pinnan kohtiin. Meiltä Like Inkiltä voit helposti ja edullisesti tilata yksilöllisiä siirtotatuointi- tatuointeja yrityksesi, yhdistyksesi tai yksityishenkilön tarpeisiin. Ja mitä enemmän arkkimäärää tilaat, sitä suurempi alennus sinulle myönnetään.

Onko meillä maailman nopein siirtotatuointi-toimitus? Luultavasti kyllä, painamme ja lähetämme tatuointisi 24 tunnin sisällä!

Like ink siirtotatuointi painotalo

Valmistamme siirtotatuointisi omalla painotalollamme, joka sijaitsee Malmössa, Ruotsissa. Sen sijaan, että käyttäisimme ulkomaisia ulkoisia valmistajia, meillä on täysi hallinta koko tuotantoprosessista. Tehokkaan painotiimiemme ansiosta voimme taata hyvän laadun siirtotatuointeissamme ja nopean toimituksen – yleensä tilauksesi lähetetään samana päivänä. Painotiimimme käsittelee päivittäin paljon pieniä ja suuria tilauksia, ja yli kymmenen tuhannen tilauksen ja yli miljoonan painetun siirtotatuoinnin kokemuksella Like Ink on tänä päivänä luotettava toimittaja.

Kuinka Like Inkistä tuli Like Ink?

Like ink perustettiin vuonna 2015, kun etsimme toisessa yrityksessä omalla suunnittelulla varustettuja siirtotatuointeja tapahtumaan. Huomasimme silloin, että oli vaikeaa löytää palvelua, joka tarjoaisi omalla suunnittelulla varustettuja siirtotatuointeja halutulla määrällä ja nopealla toimituksella. Viikkoa myöhemmin aloitimme verkkokaupan rakentamisen ja opimme kaiken siirtotatuointeihin liittyvän. Tänään Like inkillä on useita työntekijöitä, oma painotalo ja yhteistyökumppaneita ympäri Eurooppaa. Vuosien varrella olemme saaneet kunnian työskennellä suurten yritysten kuten Greenpeace, Saab, Ikea, useiden apteekkien, festivaalien, poliittisten puolueiden, viranomaisten, kuntien ja tuhansien luovien yksityishenkilöiden kanssa.

Monet ihmiset päättävät tatuoida itsensä ilmaistakseen itseään, vakaumuksiaan tai tunteitaan – toisin sanoen, ilmaistakseen identiteettiään ja kuulumistaan.

Eräs muusikko voi tatuoida kitaran käsivarteensa. Ympäristöaktivisti voi tatuoida uhanalaisten eläinten kuvia jalkoihinsa. Pariskunta voi tatuoida toistensa nimiä sydämensä ylle.

Tatuointi voi olla tapa näyttää, mikä on tärkeää henkilön elämässä. Like Ink sai alkunsa tästä intohimosta tatuointeihin ja ajatuksesta tarjota tunne, jonka saat pysyvästä tatuoinnista, mutta tilapäisellä tatuoinnilla. Se, mihin me rakastuimme väliaikaisissa tatuoinneissa, oli leikkisyys ja helppous. Olipa kyseessä uuden tatuointi-idean testaaminen, tiimin yhteenkuuluvuuden luominen tai pukeutuminen juhlaan, väliaikaiset tatuoinnit ovat hauska ja odottamaton lisä.

Like inks siirtotatuointi

Kun on kyse meidän siirtotatuoinneistamme, niin kaksi asiaa on aina ollut keskiössä.

Ensi sijaisesti, tatuointien tulee näyttää hyvältä! Like Inkin siirtotatuoinnit ovat tänä päivänä parasta mahdollista laatua. Olemme kehittäneet tatuoinnin, jossa on kirkkaat ja kauniit värit, jotka näyttävät hyvältä, ovat kestäviä ja helppoja levittää ja pestä pois.

Toinen erittäin tärkeä asia on, että siirtotatuoinnin käyttö on turvallista. Tämän varmistamiseksi työskentelemme turvallisten ja suurten toimittajien kanssa, jotka tarjoavat tarvitsemamme materiaalin ja värin. Like Inkin siirtotatuoinnit täyttävät COSMETIC REGULATION EU 1223 / 2009:n vaatimukset, jossa vaaditaan korkeita vaatimuksia sisällöstä. Olemme myös tehneet kemiallisia testejä siirtotatuointeihimme, tehneet dermatologisia testejä, EN71-3-raportin ja kaksi suurta turvallisuusarviointia. Tilatessasi tatuointeja meiltä Like Ink -sivustolta, tiedät saavasi laadukkaan siirtotatuoinnin, joka näyttää hyvältä, kestää pitkään ja on turvallinen sekä lapsille että aikuisille käyttää.

Erikoistilaukset

Lisäksi tarjoamme graafista suunnittelua ja autamme tapahtumien ja kampanjoiden suunnittelussa. Tietenkin voimme myös toimittaa tatuoinnit yksittäiskappaleina ja painaa niitä eri kokoisina. Tarvitsetko ohjeistusmateriaalia tai haluatko tatuointien pakataan erityisellä tavalla, ratkaisemme senkin puolestasi.

Med yli 20 000 asiakasta Like Ink on tänään yksi Euroopan suurimmista ja suosituimmista englantilaisista tilapäistatuointien toimittajista..

Volemme huomanneet, että tuotteemme ei ole vain fake tattoo. Yksittäiskäyttöiset tatuoinnit ovat hyvä tapa saada yrityksen logo esille. Siirtotatuoinnit ovat hauskoja ja innovatiivisia. Kokeile jakaa yrityksesi logo yksittäiskäyttöisenä tatuointina työntekijöille, asiakkaille ja toimittajille seuraavassa tapahtumassa tai jouluisassa tilaisuudessa! Usein yksittäiskäyttöiset tatuoinnit saavat paljon huomiota sosiaalisessa mediassa, mikä antaa hyvän markkinointimahdollisuuden.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin Ruotsissa ja maksat kätevästi ja turvallisesti Klarna-palvelun avulla luotto- tai pankkikortilla, verkkopankilla tai laskulla.

Olemme iloisia, kun asiakkaat ottavat yhteyttä ja olemme aina sähköpostin tai puhelun päässä Jos tilaat siirtotatuointeja, olemme Like inkissä sinun valintasi kumppani!

Dermatologically logga

DERMA TESTED

EU Cosmetic Regulation logo

COSMETIC REGULATION
EU 1223 / 2009

Im Vegan logo

I´M VEGAN APPROVED BY DJURENS RÄTT

Kemikalietest logotyp.

CHEMICAL TESTED

EN71 logo

EU SAFETY OF TOYS