Like ink on verkkokauppa niille, jotka haluavat ostaa siirtokuvia omalla kuvallaan. Siirtokuva-arkit ovat kooltaan noin 20 x 15 cm (A5), ja voit ladata valokuvan, piirroksen tai muun kuvituksen tilataksesi kustomoidut siirtokuvatatuointisi. Valmistamme siirtokuvasi Ruotsissa ja voimme näin taata niille korkean laadun ja nopean toimituksen.

Like ink aloitti toimintansa helmikuussa 2015 huomattuamme, miten vaikeaa oli löytää palvelua oman kertakäyttöisen siirtokuvatatuoinnin suunnitteluun. Suhtaudumme intohimoisesti markkinointiin ja rakastamme tatuointeja.

Like ink on todennäköisesti Ruotsin suurin kustomoitujen kertakäyttösiirtokuvien toimittaja, ja tyytyväisiin asiakkaisiimme lukeutuu kaikkea yrityksistä, kunnista, teattereista ja TV-yhtiöistä lähtien aina onnellisiin häävieraisiin, lastenkutsujen järjestäjiin, opiskelijoihin ja tatuoinnin ottamista suunnitteleviin henkilöihin.
Like ink on todennäköisesti Ruotsin suurin kustomoitujen

Like ink on todennäköisesti Ruotsin suurin kustomoitujen kertakäyttötatuointien toimittaja.

Likeink tatoo - beställ gnuggisar med bra kvalitet och snabb leverans - likeink.se

Yritykset, yhdistykset ja yksityishenkilöt voivat tilata Like inkilta helposti ja ja edullisesti kertakäyttöisiä siirtokuvatatuointeja omalla designilla. Mitä enemmän arkkeja ostat, sitä suuremman alennuksen saat.

Olemme huomanneet, etteivät tuotteemme ole pelkkää roskaa. Kertakäyttöiset siirtokuvatatuoinnit ovat loistava tapa yritysten esiin tuomiseen. Niiden käyttäminen on hauskaa ja innovatiivista. Kokeile yrityksesi logon jakelemista siirtokuvatatuointina työntekijöille ja asiakkaille seuraavassa tapahtumassa tai pikkujouluissa! Kertakäyttöisten tatuointien kuvia levitetään paljon sosiaalisessa mediassa, joten ne ovat hyvä markkinointitapa.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille Suomessa. Voit maksaa tilauksesi sujuvasti ja turvallisesti Klarnan kautta luottokortilla, nettipankilla tai laskulla.

Tervetuloa Like ink – custom made temporary tattoos.