Viikinki aakkoset A5

12.00

Löydä hauskuus ja luovuus fake tatuointiemme avulla! Vikingien aakkosarkista saat 25 kuviota, joista jokainen on noin 2 cm korkea. Jokainen tatuointi on inspiroitunut voimakkaasta viikinkikulttuurista. Nämä fake tatuoinnit sopivat täydellisesti sormiisi ja niitä voidaan myös yhdistellä luomaan nimiä, kirjainryhmiä tai henkilökohtaisia viestejä. Nopealla levityksellä ja helppokäyttöisyydellä voit antaa luovuutesi virrata vapaasti ja antaa runojen kertoa oman tarinasi. Anna itsellesi tai jollekulle toiselle autenttinen viikinkien inspiroima tyyli näillä korkealaatuisilla fake tatuoinneilla. Myös tavalliset kirjaimet ovat mukana ja niitä voidaan käyttää gnuggisar-tatuointeina.

Tilaa tatuointeja ”Viking Alfabet” feikki tatuoinnit, runot, runokieli

Lyhyesti viikinkien aakkosista ja niiden kirjaimista tatuointina:
Viikinkien aakkoset, tunnetaan myös nimellä runot, olivat syvästi symbolisia viikingeille. Viikinkien aakkosten tatuointi on tapa kunnioittaa ja yhdistää pohjoismaiseen kulttuuriin ja historiaan. Jokainen rune edusti tiettyä ääntä / kirjainta, mutta sillä oli myös syvempi symboliikka ja se tarkoitti usein erilaisia voimia, voimia tai ominaisuuksia. Runeja käytettiin kirjoittamaan sitä kieltä, jota pohjoisessa puhuttiin viikinkien toimesta. Näitä runoja tatuointeina kantaessa voidaan välittää viestiä, henkilökohtaista vakaumusta tai jopa ilmaista rakkautta viikinkiaikaan ja sen perintöön. Viikinkien aakkoset tatuointina ovat taiteen ja identiteetin luomisen muoto, joka antaa tatuoidulle mahdollisuuden tutkia ja näyttää yhteytensä muinaiseen viikinkiyhteiskuntaan.
Tatuointimme ovat allergiatestattuja ja ne täyttävät kaikki kosmetiikkasäädökset. Tatuointien levittäminen ja poistaminen on helppoa. Jos osallistut viikinki-teemajuhliin, nämä fake tatuoinnit ovat ehdoton must-have!

Arkin koko: A5
Tatuointien määrä: 25
Tatuointien koko: 2 cm