Flash ’Vesiväri Flashit’ by Malin Carper

12.00

Like inkin valmiit arkki väliaikaisia tatuointeja ovat noin 20×14 cm kokoisia ja niissä on kuvassa näkyvä design. Tulostamme ja lähetämme tatuointiarkkisi 24 tunnin sisällä tilauksestasi.

Tilaa feikkitatuointeja vesivärityylillä, ’Vesiväritatuoinnit’, jotka on suunnitellut tatuointitaiteilija Malin Carper.

Tämä arkki on suunnitellut lahjakas tatuointitaiteilija Malin Carper Bad Mood Tattoo -studiossa Helsingborgissa. On todella hauskaa tarjota Malinin tatuointitaidetta, joka on yksi siisteimmistä tatuointitaiteilijoista, joita olemme nähneet! Tilaa arkki siirtotatuointeja käyttääksesi hänen taidettaan muutaman päivän ajan, ja jos olet kiinnostunut oikeasta tatuoinnista, tarkista Malinin Instagram tai verkkosivusto.

Tämä on Malin: Nimeni on Malin Carper, ja olen kotoisin Arbogasta. Nykyään työskentelen Bad Mood Tattoo -studiossa Helsingborgissa. Tykkään työskennellä värirealismissa abstraktin vivahteella.
Olen ollut tatuointialalla vuodesta 2010, ja kaikkien näiden vuosien aikana olen matkustanut paljon moniin jännittäviin paikkoihin. Olen työskennellyt vieraana muiden taitavien tatuointitaiteilijoiden kanssa, tatuoinut tatuointimessuilla, tatuoinut muusikoita ja tavannut paljon hyviä ystäviä! En olisi voinut toivoa mitään parempaa tatuointiammatilta! Toivon, että pidät pienistä flasheistani, joista jotkut tämän arkin tatuoinneista olen tehnyt.
Parhain terveisin,

Malin

Arkin koko: A5
Tatuoinnin koko: 4-10 cm

Ota yhteyttä Maliniin:

Instagram:

@malincarper

Studio:

Bad Mood Tattoo

Osoite:

Nedre Långvinkelsgatan 17, 25220 Helsingborg

Verkkosivusto:

carperink.se