Vanhan koulukunnan käärme tatuointi A5

12.00

Meidän feikkitatuointiarkkimme ovat 20X14 cm kokoisia, ja tämä arkki on täynnä erilaisia ​​käärmeitä yhdistelminä aidossa vanhan koulun tatuointityylissä. Tulostamme ja lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa!
Täältä saat käärmeitä, kukkia ja kalloja esittäviä tatuointisuunnitelmia kauniissa mattaväreissä.

Tilaa feikkitatuointeja käärmeillä vanhan koulun tyylillä

Mitä käärmetatuointi tarkoittaa?
Käärmeillä on pitkä historia, ja ne esiintyvät monissa kulttuureissa ja mytologioissa ympäri maailmaa, minkä vuoksi niiden symboliikka voi vaihdella.
Joissakin kulttuureissa ja mytologioissa käärme nähdään syntymän, kuoleman ja uudelleensyntymisen symbolina, koska se luovuttaa nahkansa ja käy läpi uudistumisprosessin. Käärme voi myös edustaa viisautta, parantamista ja muodonmuutosta. Kreikkalaisessa mytologiassa lääketieteen ja parantamisen jumala Asklepios kuvattiin usein käärme kiedottuna sauvansa ympärille.
Toisissa kulttuureissa käärmeet voivat symboloida kiusausta ja syntiä, kuten Raamatun Aatamin ja Eevan tarinassa, jossa käärme houkuttelee Eevaa syömään kiellettyä hedelmää.
Tatuointina käärme voi tarkoittaa monia eri asioita sen mukaan, kuka sen kantaa ja mikä on sen henkilökohtainen merkitys. Se voi edustaa muutosta, parantamista, viisautta, luovuutta tai haasteiden ja vastoinkäymisten voittamista. On tärkeää muistaa, että käärmetatuointeja voidaan tulkita eri tavoin niiden suunnittelusta ja käyttöyhteydestä riippuen.

Kaikki feikkitatuoinnit meiltä Like ink -yritykseltä valmistetaan Ruotsissa ja ne ovat helppoja levittää ja pestä pois. Tatuoinnit näyttävät hyviltä, ​​ovat vegaanisia ja allergiaystävällisiä.

Arkin koko: A5
Tatuointien lukumäärä: 7
Tatuointien koko: 3-12 cm + kyyneleet 1 cm