Timanttiset tatuoinnit A5

12.00

Arkemme väliaikaisia tatuointeja ovat kooltaan 20×14 cm ja tämä arkki on täynnä timantteja eri väreissä ja ko’issa. Painamme ja lähetämme tilauksesi timanttien väliaikaiset tatuoinnit 24 tunnin kuluessa!

Pienet timantit on tarkoitettu sopimaan täydellisesti sormiin, korvan taakse tai ehkä huomaamattomasti ranteeseen tai niitä voidaan rakentaa yhdessä suuremmiksi klustereiksi, kun taas suuremmat noin 4 cm ovat näkyvämpiä.

Tilaa arkki kauniita timanttisia väliaikaisia tatuointeja eri väreissä ja ko’issa

Mikä on timanttien tatuointien merkitys?
Timanttien tatuoinnilla voi olla erilaisia merkityksiä riippuen siitä, kuka sen kantaa ja miksi. Joillekin ihmisille timanttien tatuoinnit voivat symboloida voimaa, eleganssia, puhtautta ja kestävyyttä timanttien kovuuden ja läpäisemättömyyden vuoksi. Toisille timanttien tatuoinnit voivat edustaa kauneutta, ylellisyyttä ja vaurautta, koska timantit ovat olleet haluttu jalokivi historian aikana. On kuitenkin tärkeää huomata, että tatuoinneilla on aina henkilökohtainen merkitys niille, jotka niitä kantavat, ja niitä voidaan tulkita eri tavoin eri ihmisillä.

Kaikki Like Ink -yritykseltä saatavat tatuoinnit valmistetaan Ruotsissa ja niitä on helppo levittää ja pestä pois. Väliaikaiset tatuoinnit näyttävät hienoilta, ovat vegaanisia ja allergiaystävällisiä.

Arkin koko: A5
Tatuointien lukumäärä: 50:ish
Tatuoinnin koko: 1-4,5 cm