Tatuoinnit ’Värikkäät Naiset’ Angie Artin toimesta

12.00

Koe Angie Artin taiteellisen maailman kauneus yksinoikeudella A5-arkillamme, joka on täytetty kuudella ainutlaatuisella väliaikaisella naistatuoinnilla. Tämä valikoidusti kerätty kokoelma illustraatioita esittelee eläväisiä naistatuointeja, joista jokainen on lahjakkaan Angie Artin luoma ainutlaatuinen taideteos. Täydellinen niille, jotka haluavat ilmaista luovuuttaan tai kokeilla väliaikaista taideteosta ihollaan. Anna itsesi inspiroitua ja muuta ihosi liikkuvaksi galleriaksi näiden huomiota herättävien feikkitatuointien avulla Like inkiltä.

Tilaa väliaikaisia tatuointeja taiteellisesti piirrettyjen naisten kuvilla ja kanna taidetta ihollasi väliaikaisen tatuointikankaan muodossa.

Angelinaa koskien: Intohimoinen taiteilija Tukholmasta.
Hän on aina ollut luova, kasvanut luovassa perheessä, jossa väriä ja muotoa on aina kannustettu.
Taustaltaan kampaajana ja sen jälkeen monia vuosia finanssialalla työskennelleenä Angelina löysi fantastisen tavan rentoutua iltaisin – maalaamalla.
Hän rakensi nopeasti laajan taideportfolion ja perusti lyhyen ajan kuluttua yrityksen, julkaisi kolme kokoelmaa ja alkoi myydä laajemmin vuosina 2022 ja 2023.
Nyt hän elää unelmaansa yhä jalka finanssialalla ja toinen taidealalla.
Nykyään hän maalaa sekä julkaisee kokoelmia tuotteista, kuten tarjottimia, tyynyjä ja lasinalusia, joita myydään jälleenmyyjien kautta ympäri maata, ja nyt vihdoin hänen taiteensa on saatavilla tatuointeina meillä Like inkissä.

Hänen taiteensa on abstraktia, värikästä ja usein esittelee alastomuutta keskittyen naisiin. Se on tulkinta voimasta ja intohimosta, ja Angelinalle on tärkeää välittää iloa ja positiivisuutta taiteessaan.
Useimmat tunnistavat Angelinan taiteen sydämenmuotoisista huulista, jotka näkyvät monissa hänen maalauksissaan.
Angelina ammentaa usein inspiraationsa jokapäiväisestä ympäristöstä ja viime päivien vaikutelmista juuri siinä ja silloin.

Yhteystiedot:
Lisää projekteja ja yhteistyökuvioita on suunnitteilla tuleville vuosille, joten seuraa Angelinan matkaa!
@angieart.se

Arkin koko: A5
Tatuoinnin koko: 6-7 cm