Popeye tilapäiset tatuoinnit A5

12.00

Väliaikaiset tatuointiarkkimme ovat kooltaan 20×14 cm ja niissä on kuvassa näkyvät suunnittelut. Tulostamme ja lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa!

Tilaa Popeye-tatuointeja ankkureilla, pinaatilla ja klassisella Popeye-maissipiipulla

Popeye on merimies, joka polttaa jatkuvasti maissipiippuaan, saa uskomattoman voimaa syödessään pinaattia ja tatuoi ankkurit käsivarsiinsa. Popeye the Sailor Man on kuvitteellinen piirroshahmo, jonka loi Elzie Crisler Segar. Popeye ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1929.
Koska Popeye on yksi harvoista kuvitteellisista hahmoista, jolla on tatuointeja, hän on tietysti yksi Like Inkin henkilökunnan suosikkihahmoista!

Tämä väärennettyjen tatuointien arkki antaa sinulle kaiken tarvittavan Popeye-asunsa tatuointeihin seuraavaan naamiaisiin, Halloween-juhliin tai ehkä kuvauksiin kuntosalilla tai merellä.
Arkin mukana tulee kaksi suurta Popeye-ankkuria kyynärvarsille ja kaksi pienempää ankkuria, tatuointi, jossa teksti ”rakastan pinaattia”, teksti ”Ship Ahoy”, Karl-Alfredin pahin vihollinen Bluto ja tietysti Karl-Alfredin maissipiippu sekä alkuperäisessä värissä että mustana.

Joten kun sinulla on ankkurit kyynärvarsissasi, maissipiippu poskellasi ja joitain muita tatuointeja, olet valmis ottamaan vahvan merimies Karl-Alfredin roolin täysin sydämin.

Ship Ahoy!

Arkin koko: A5
Tatuointien määrä: 12
Suurimman ankkurin koko: 7×5 cm