Oldschool lohikäärmekuvio A5

12.00

Väärentävien tatuointiemme arkki on 20X14 cm kokoinen, ja tämä arkki on täytetty kolmella suurella lohikäärmeellä aidossa vanhan koulun tatuointityylissä. Tulostamme ja lähetämme tilauksesi 24 tunnin sisällä!
Täältä saat kaksi suurta lohikäärmettä ja yhden pienemmän kirkkaissa väreissä, täydellisenä koko kyynärvarrelle, kylkiluille tai olkavarrelle.

Tilaa suurten lohikäärmeiden arkki aidossa tatuointityylissä

Mitä lohikäärmetatuointi tarkoittaa?
Lohikäärmetatuoinnin merkitys voi vaihdella kulttuuritaustan, suunnittelun ja tatuoinnin kantavan henkilön henkilökohtaisen yhteyden mukaan. Yleisesti ottaen lohikäärmeet tunnetaan voimakkaina, majesteettisina ja mysteerisinä olentoina. Ne esiintyvät monissa mytologioissa ja kulttuureissa ympäri maailmaa, kuten kiinalaisessa, japanilaisessa ja eurooppalaisessa mytologiassa.
Kiinalaisessa kulttuurissa lohikäärmeet symboloivat usein viisautta, voimaa, onnea ja menestystä. Niitä pidetään positiivisena voimana ja niitä yhdistetään usein keisareihin ja hallitsijoihin. Japanilaisessa kulttuurissa lohikäärmeet ovat myös viisauden, voiman ja veden ja sateen suojelijoiden symboleita.
Eurooppalaisessa mytologiassa lohikäärmeet edustavat usein vaaraa, pahuutta ja voitettavia haasteita. Ne voivat myös olla vaurauden ja voiman symboleita, koska niitä usein yhdistetään aarteiden ja piilotettujen rikkauksien vartioimiseen.
Tatuointina lohikäärme voi tarkoittaa voimaa, rohkeutta, viisautta, suojelusta tai menestystä, riippuen kantajan toiveista ja tatuoinnin tyylistä.

Kaikki feikkitatuoinnit meiltä Like ink:ltä valmistetaan Ruotsissa ja ne ovat helppoja levittää ja pestä pois. Tatuoinnit näyttävät upeilta, ovat vegaanisia ja allergiaystävällisiä.

Arkin koko: A5
Tatuointien määrä: 3
Suurimpien tatuointien koko: 18 cm