Old school rakkaus-tatuoinnit A5

12.00

Valikoimamme feikkitatuointiarkit ovat 20X14 cm kokoisia, ja tämä arkki on täynnä erivärisiä ja -kokoisia sydämiä. Tulostamme ja lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa!

Tämä arkki on täynnä klassiseen tyyliin tehtyjä rakkaustatuointeja, sydämiä, bannereita yhdessä kukkien, pääskysen ja tietenkin kallojen kanssa. Feikkitatuoinnit ovat täydellisiä häihin, polttareihin ja morsiustansseihin.

Tilaa kauniisti kuvitettu ja tyylikäs vanhan koulukunnan rakkaustatuointien arkki

Mitä sydäntatuointi tarkoittaa?
Sydäntatuoinnin merkitys voi vaihdella sen mukaan, kuka sen omistaa ja miksi. Monille sydän edustaa rakkautta, intohimoa ja romantiikkaa. Se voi myös symboloida rakkautta henkilöön, asiaan tai paikkaan. Toisille sydäntatuointi voi olla rohkeuden ja voiman symboli tai merkki siitä, että he ovat voittaneet jonkin esteen tai sydänsurun. Yhteenvetona sydäntatuoinnilla voi olla erilaisia merkityksiä eri ihmisille, ja sitä voidaan tulkita eri tavoin sen kontekstin ja käytön mukaan. Mielestämme sydän symboloi rakkautta, ja vanhan koulukunnan tyyli tekee tämän feikkitatuoinnin tunteesta aidon!

Kaikki tatuoinnit, jotka meiltä Like ink -yrityksestä saat, valmistetaan Ruotsissa ja ne ovat helppoja levittää ja pestä pois. Tatuoinnit näyttävät hyvältä, ovat vegaanisia ja allergiaystävällisiä.

Arkin koko: A5
Tatuointien määrä: 11
Tatuointien koko: 4-7 cm