Official Swedish Ink Väliaikaiset Tatuoinnit

12.00

Official Swedish Ink Väliaikaiset Tatuoinnit: Like Ink -väliaikaistatuoinnit ovat kunnianosoitus tatuointimaailmassa kukoistavalle taiteellisuudelle ja yhteisöllisyydelle. Me Like Inkissä olemme innoissamme nähdessämme, kuinka vakavasti otettavat tatuointitaiteilijat ja tatuointiyhteisö tulevat yhteen kumppanuudessa kanssamme. Yhteistyö Marcuksen kanssa, joka pyörittää Official Swedish Inkiä, on todiste ja esimerkki siitä, että jopa tatuointitaiteilijat, tatuointien keräilijät ja tatuoinnin ystävät ajattelevat, että väliaikaiset tatuoinnit ovat melko hauskoja ja vaihtoehtoinen tapa nauttia tatuoinneista ilman pysyvän tatuoinnin hankkimista.

Tilaa väliaikaisia tatuointeja yhteistyössä Official Swedish Inkin kanssa ja designeja, jotka on piirtänyt tatuointita
iteilija Patrik Sjöstjärna

Tämä väliaikaistatuointiarkki sisältää Official Swedish Inkin logon sekä lahjakkaan tatuointitaiteilijan Patrik Sjöstjärnan luomia alkuperäisiä suunnitelmia. Se on luovuuden kangas, joka on saatavilla jokaiselle, joka arvostaa musteen taidetta iholla, vaikkakin vain muutamaksi päiväksi.
Official Swedish Ink, Marcus Anderssonin johdolla, on enemmän kuin vain Instagram-tili. Se on keskus tatuointitaiteilijoille, harrastajille ja kaikille, jotka ovat tatuoidut tai harkitsevat tatuoinnin ottamista. Tämä alusta on täynnä jatkuvia päivityksiä Ruotsin tatuointiskenestä ja tarjoaa tietovirtaa messuista, tapahtumista ja uutisista tatuointimaailmassa. Se on inspiraation lähde ja vinkkiaarreaitta poikkeuksellisten tatuointitaiteilijoiden löytämiseen. Olitpa sitten tatuointien keräilijä, tatuointitaiteilija tai tykkäät vain katsella tatuointeja, kannattaa ehdottomasti tutustua ja seurata @officialswedishink Instagramissa.

Tällä arkilla olevat tatuoinnit on piirretty Patrik Sjöstjärnan tunnetulla hienostuneisuudella, ja hän tuo osaamisensa Boråsin ja Skövden studioistaan vielä laajemmalle yleisölle. Tämä yhteistyö Like Inkin kanssa on todiste jaetusta intohimosta ja omistautumisesta käsityöhön, tehden tatuointien kauneuden saataville kaikille, halusitpa sitten tutkia taidetta väliaikaisesti tai varata ajan oikealle tatuoinnille.

Yhteystiedot:
Official Swedish Ink: @Officialswedishink
Patrik: @patriktattoos, studio Skövdessä ja Boråsissa.

Arkin koko: A5
Tatuointien koot: 3-10 cm