Linjat vale tatuoinnit A5-arkki

12.00

Voit tilata väliaikaisia tatuointeja Like inkiltä arkeissa. Väliaikaisia tatuointeja kutsutaan myös nimellä feikkitatuoinnit. Painamme ja lähetämme tatuointisi 24 tunnin kuluessa!
Meillä on paljon valmiita feikkitatuointeja, ja voit myös ladata valitsemasi suunnittelun ja tilata väliaikaisia tatuointeja omalla suunnittelullasi meiltä.

Toivomme, että pidät suunnittelusta/tatuoinneista tällä arkillla, jonka tuotteen nimi on ”Lines fake tattoos A5”. Kiitos paljon, kun tilasit väliaikaiset tatuointisi Like inkiltä.

Lines fake tattoos. Linjatatuoinnit eri väreissä, ole luova ja hauskaa

Tatuoinnin koko:
Väliaikaisen tatuointiarkkimme koko on 20×14 cm, ja se on täynnä tatuointeja tuotekuvassa.
Kuinka kauan väliaikainen tatuointi kestää, ja miten se toimii?
Väliaikaiset tatuointimme kestävät yhdestä kymmeneen päivään siitä riippuen, minne asetat tatuointisi ja kuinka hyvin pidät siitä huolta. Feikkitatuoinnit on helppo levittää ja pestä pois, ja saat ohjeet tilauksesi mukana.
Leikkaa yksittäinen tatuointi lähelle kuvaa.
Poista selkeä kalvokerros liimasta.
Aseta tatuointi haluamaasi kohtaan.
Kastele tatuointi märällä sienellä tai pyyhkeellä.
Poista kostea paperi 15 sekunnin kuluttua.
Valmista. Ole hauskaa ja nauti!
Levitä halutessasi vauvajauhetta mattapinnan saamiseksi.
Muuta tietoa!

Toimitus:
Lähetämme tilauksia päivittäin ympäri maailmaa tulostimiltamme Malmösta, Ruotsista. Painamme ja lähetämme tatuointisi 24 tunnin kuluessa, mutta normaali toimitusaika Ruotsin ulkopuolella on 5-10 päivää. Tilaa tatuointisi hyvissä ajoin.
Ovatko feikkitatuoinnit ympäristöystävällisiä?
Tatuoinnit ovat vegaanisia, ja ympäristö on meille Like inkissä todella tärkeä. Kaikki komponentit ovat vapaita PVC:stä ja PCB:stä. Kompensoidaan kaikki lähetykset ilmastolle ja käytetään maaleja, kirjekuoria ja painettuja materiaaleja, jotka ovat pohjoismaisesti ympäristömerkittyjä, turvallisia sinulle ja hyviä ympäristölle. Noudatamme EC1223-2009 kosmetiikk.