Like Ink Joulukokoelma 2023 A5

12.00

Valmistaudu tanssimaan joulukuusen ympärillä Like Inkin lomakokoelman väliaikaisten tatuointien kanssa! Feikkitatuoinnit ovat hauska lisä kauden juhlintaan, ja tässä erikoista ja huvittavaa on jouluaiheiset motiivit, joissa on aito tatuointituntuma.

Levitä iloa, avaa keskustelut ja nauru Like Inkin lomakokoelman tatuoinneilla

Meidän tatuointiarkkimme on täynnä suunnitelmia, jotka varmasti herättävät huomiota ja saattavat aiheuttaa naurun tai kaksi. Alkaen pahankurisista tontuista, jotka ottavat villin ajelun moottoripyörillään, aina kovaan kalloon, jolla on joulupukin hattu.
Tatuointitaiteemme joukosta löydät ilkikurisen tekstin ”Inflaation vuoksi, tämä on minun ruma joulupaitani,” mikä vihjaa, että joulua voidaan viettää monin eri tavoin. Tämä tatuointi on varmasti keskustelunavaaja.
Like Inkin väliaikaiset tatuoinnit on painettu premium-arkille, jotka ovat helppoja käyttää ja pitkäkestoisia. Tatuoinnit ovat ihoystävällisiä, vegaanisia ja turvallisia kaikenikäisille, mikä tekee niistä ihanteellisen joululahjan tai osaksi omaa ”joulumaista” asuasi.
Käyttö on yksinkertaista: Leikkaa suosikkisuunnitelmasi irti, poista suojapaperi, aseta iholle, kostuta vedellä, paina alas ja voilà! Muutamassa minuutissa sinulla on vaikuttava tatuointi, joka pysyy raikkaana useita päiviä.

Arkikoko: A5
Tatuointien määrä: 14
Tatuoinnin koko: 3-7 cm