Kuu-tatuoinnit A5-arkki

12.00

Etsitkö hieman taivaallista ilmettä tyyliisi? Värikkäät kuun väliaikaiset tatuoinnit ovat täydellinen tapa tehdä juuri se! Saatavilla eri kokoisina ja räikeissä väreissä, nämä tatuoinnit varmasti kääntävät katseet ja tekevät vaikutuksen.

Olipa suuntanasi festivaalit, konsertti tai haluat vain lisätä uniikin kosketuksen arkipäiväiseen tyyliisi, kuun väliaikaiset tatuoinnit ovat erinomainen valinta. Valmistettu korkealaatuisesta, myrkyttömästä musteesta ja materiaaleista, nämä tatuoinnit ovat turvallisia ja helppoja levittää. Lisäksi ne on helppo poistaa, joten voit muuttaa ilmettäsi niin usein kuin haluat!

Tilaa kuun väliaikaiset tatuoinnit eri väreissä ja kooissa

Onko kuun tatuoinnilla mitään merkitystä?
Kuun tatuoinnilla voi olla monia eri merkityksiä, riippuen siitä, millaisessa yhteydessä ja kulttuurissa se kuvataan. Puolikuun tatuoinnilla voi olla erilaisia merkityksiä kulttuuritaustasta ja henkilökohtaisista käsityksistä riippuen.

Monissa kulttuureissa puolikuu on symboli naisellisuudelle ja hedelmällisyydelle, kun taas toisissa kulttuureissa se voi edustaa voimaa ja vahvuutta. Puolikuu voi joskus olla myös symboli jostain, mitä emme voi nähdä suoraan silmillämme, kuten oma potentiaali, rakkaus, kipu tai menetys. Puolikuu voidaan nähdä myös yön voimien tai veden symbolina, koska kuulla on vaikutusta vuoroveden vaihteluun.

Joissakin tapauksissa puolikuu-tatuoinnilla voi olla myös uskonnollinen merkitys, kuten islamissa, jossa puolikuu on tärkeä symboli. Kaiken kaikkiaan puolikuun tatuoinnilla ei ole tarkkaa merkitystä, sillä se voi vaihdella henkilökohtaisten mieltymysten ja eri kulttuurien ja kontekstien symboliikan mukaan.

Arkin koko: A5
Tatuointien lukumäärä: 51
Koko: 1-4,5 cm