Harley Quinn väliaikaiset tatuoinnit A5

12.00

Like inkin tarroilla on väärät tatuoinnit kokoa 20×14 cm ja tämä arkki on täytetty Harley Quinn -suunnittelulla elokuvasta Suicide Squad ja Birds of Prey, kuten kuvasta näet. Tulostamme ja lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa!

Osta Harley Quinnin väliaikaisia vartalotatuointeja naamiaisiin ja Halloween-juhliin

Valikoima Harley Quinnin tatuointeja Jokerin elokuvista ”Suicide Squad” ja ”Birds of Prey”.
Harley Quinnilla on teksti ”Rotten” kirjoitettu leukaansa ja musta sydän kasvoissaan. Lisäksi hänellä on tekstejä ja erilaisia tatuointeja käsivarsissaan ja jaloissaan. Muista, että tatuoinnit jaloissa pitää olla ylösalaisin.
Harley Quinn on fiktiivinen tyttö, tunnettu ennen kaikkea Jokern tyttöystävänä. Harley Quinn on iloinen ja ilkeä, hän on ilkikurinen ja juuri sopivasti paha. Harley on Jokern ehdoton suurin fani ja hänen jatkuva oikea käden naisensa. Hän on ankaran uskollinen rakkaalle Jokereelleen, mikä tekee hänestä ainoan Gotham Cityn asukkaan, johon hän voi luottaa tarvitessaan apua kieroissa ja usein pahoissa suunnitelmissaan.

Joker ja Harley Quinn ovat harvoja fiktiivisiä hahmoja, joilla on tatuointeja, ja tämä tekee näistä kahdesta meidän suosikkejamme!

Like inkin väliaikaiset tatuoinnit ovat korkealaatuisia, turvallisia ja helppoja käyttää, ja tatuoinnit näyttävät todella hyviltä!