Djurens Rätt Illustrations by Nathalie Anna Gill

12.00

Hanki väliaikainen tatuointi eläinten hyväksi meiltä Like ink:stä valmistetuilla feikkitatuoinneilla!
Like ink tulostaa tyylikkäitä, vegaanisia ja allergiatestattuja feikkitatuointeja, jotka on nyt merkitty Djurens Rättin I’M VEGAN -tunnuksella.

Juuri nyt meillä on kampanja yhdessä Djurens Rättin kanssa! 30 % Like ink -verkkokaupan valmiiksi suunniteltujen Djurens Rätt -kategoriaan kuuluvien arkkejen tuotoista menee Djurens Rättin työhön parantamaan niiden Ruotsin eläinten oloja, joilla menee huonoimmin.

Tilaa feikki-tatuointeja, jotka on suunnitellut kuvittaja Nathalie Anna Gill, ja lahjoita samalla rahaa hyväntekeväisyyteen

A5-arkki maksaa 11 euroa, ja mitä enemmän arkkia tilaat, sitä suurempi alennus! Aloita ostokset nyt ja muista merkitä kaikki feikkitatuointien kuvat @likeinkse-tunnisteella Instagra ja TikTok, lahjoitamme lisäksi 1 euron jokaisesta tunnisteesta ja jaamme tietenkin myös kuvasi.

Sanat kuvittajalta: Eläinaiheiset motiivit ja eläinkuvat kiinnostavat monia ihmisiä ja ovat hauskoja katsottavia, joten nautin joka sekunnista etsiessäni inspiraatiota tatuointisuunnitelmiini yhteistyössä Djurens Rätin kanssa.
Kaikki tunnit johtivat muutamaan suosikkiin, jotka halusin luonnostella omalla vivahteellani, ja joissakin tapauksissa tulokset olivat yhtä hulluja kuin halusinkin! Jotkut eläimet saivat asusteita persoonallisuutensa ilmaisemiseksi, ja henkilökohtainen suosikkini on viileä ankka rullalaudalla, koska saatat ajatella sen olevan keksitty, vaikka se onkin oikea kuva otettu ankanpoikasen kanssa rullalaudalla!
Tyylilläni on usein minimalistinen suorilla ja yksinkertaisilla viivoilla, jotka kuitenkin ilmaisevat paljon. Ja mielestäni se on itse asiassa yksinkertaisuus, joka tekee koko jutun. Tässä yhteistyössä riitti, että työskentelimme pienin keinoin saavuttaaksemme luovia tuloksia, ja yhteistyö minun taiteilijana, Like Ink ja Djurens Rätt välillä antaa meille kaikille mahdollisuuden osallistua ja tukea jotain, jonka takana seisomme – eläinten oikeudet.
// Nathalie Anna Gill | Kuvittaja

Arkin koko: A5
Tatuoinnin koko: 1-8 cm