Blackout Tattoo A5

12.00

Sukella syvimpään mustaan Like inks ”Blackout Tattoo -arkilla”. Tämä tuote on suunniteltu antamaan kaikille mahdollisuus omaksua nykyaikainen Blackout-tatuointitrendi ilman pysyvää sitoutumista. Like inks siirtotatuoinnit ovat dermatologisesti testattuja, mikä takaa turvallisen ja hellävaraisen kokemuksen ihollesi. Lisäksi tatuointimme ovat uskomattoman helppoja levittää, joten voit nopeasti esitellä ja jopa pestä pois uuden tyylin.

Like inksin versio Blackout-tatuoinnista, kirkkaan musta arkki, jonka koko pinta toimii siirtotatuointina. Leikkaa ja liitä erilaisia malleja tai peitä suurempi alue tällä Blackout-tatuoinnilla.

Blackout-tatuoinneista:
Blackout on tatuointityyli, jossa koko kehon osa tatuoituu täysin mustaksi, olipa kyseessä sitten musta käsivarsi, musta jalka tai musta puolitatuointi. On yleistä, että ihmiset valitsevat blackout-tatuoinnin sen sijaan, että poistaisivat vanhemman tatuoinnin laserilla, mikä on johtanut tämän nopeasti kasvavan tatuointisuuntauksen syntymiseen. Tatuointi voi olla täysin musta tai kuviollinen.
Blackout-tatuoinnit ovat viime vuosina nousseet voimakkaaksi taiteen muodoksi ja tyylilajiksi tatuointimaailmassa. Se edustaa enemmän kuin vain laajaa mustaa merkkiä iholla; se on rohkea lausunto, sisäisten tuntemusten heijastus ja kunnianosoitus yksinkertaisuuden voimalle. Monet valitsevat Blackout-tatuoinnit peittämään vanhempia tatuointeja ja aloittamaan alusta, kun taas toiset näkevät sen meditatiivisena valintana, muistutuksena puhtaudesta, ykseydestä ja rajattomuudesta.
Like inksin ”BlackOut” A5-arkin avulla voit lähestyä tätä voimakasta taiteen muotoa omilla ehdoillasi. Löydä yksinkertaisuuden kauneus ja BlackOutin rohkea kontrasti ihollasi ilman pysyvää sitoumusta.
Ajattelimme, että olisi hieman hauskaa tuoda esiin täysin musta arkki, joka ensisilmäyksellä saattaa näyttää tylsältä, mutta hieman mielikuvituksella ja saksilla on helppo luoda vaikuttavia malleja ja tribaaleja.

Koko: A5: 196X140mm.