Ballerina Tatuoinnit Angie Artin toimesta

12.00

Koe Angie Artin taiteellisen maailman kauneus eksklusiivisella A5-arkillamme, joka on täynnä kaksitoista ballerina siirtotatuointia. Tämä huolella valittu kokoelma kuvituksia esittelee eläviä ballerina-tatuointeja, jokainen on ainutlaatuinen taideteos, jonka on luonut lahjakas Angelina Morsi, Angie Art. Täydellinen niille, jotka haluavat ilmaista luovuuttaan tai kokeilla väliaikaista taideteosta ihollaan. Anna itsesi inspiroitua ja muuta ihosi liikkuvaksi galleriaksi näiden huomiota herättävien siirtotatuointien avulla Like inkiltä.

Tilaa siirtotatuointeja, jotka on taiteellisesti piirrettyjä naisia, ja kanna taidetta ihollasi väliaikaisen tatuointikankaan muodossa.

Angelina: Intohimoinen taiteilija Tukholmasta.
Hän on aina ollut luova ja kasvanut luovassa perheessä, jossa väriä ja muotoa on aina kannustettu.
Oltuaan ensin kampaaja ja sitten monia vuosia rahoitussektorilla, Angelina löysi fantastisen tavan rentoutua iltaisin – maalaamalla.
Hän rakensi nopeasti suuren portfolion taidetta, ja pian sen jälkeen hän perusti yrityksen, julkaisi kolme kokoelmaa ja alkoi myydä laajemmin vuosina 2022 ja 2023.
Nyt hän elää unelmaansa, yhä toisella jalallaan rahoitussektorilla ja toisella taiteen maailmassa.
Nykyään hän maalaa ja tuottaa kokoelmia tuotteista kuten tarjottimia, tyynyjä ja lasinalusia, joita myydään vähittäiskaupoissa ympäri maata, ja nyt viimein hänen taiteensa on saatavilla siirtotatuointeina meiltä Like inkissä.

Hänen taiteensa on abstraktia, värikästä ja usein esittää alastomuutta keskittyen naisiin. Se on tulkintaa voimasta ja intohimosta, ja Angelinalle on tärkeää välittää iloa ja positiivisuutta taiteessaan.
Useimmat tunnistavat Angelinan taiteen sydämenmuotoisista huulista, jotka näkyvät monissa hänen maalauksissaan.
Angelina saa usein inspiraationsa arkiympäristöstä ja viime päivien vaikutelmista juuri siinä hetkessä.

Yhteystiedot:
Lisää projekteja ja yhteistyökumppanuuksia on suunnitteilla tuleville vuosille, joten liity mukaan Angelinan matkalle!
@angieart.se

Arkin koko: A5
Tatuointien koko: 4 cm