Axl Rose Siirtotatuinti A5-arkki

24.36

Kovan rock-laulajan ja Guns n Roses -yhtyeen keulakuvan Axl Rosen tatuoitseminen on yleistä useimmille rocktähdille. Tämän arkissa olevat siirtotatuoinnit ovat melkein identtisiä Axl Rosen oikeiden tatuointien kanssa sekä suunnittelultaan että kooltaan. Jos haluat tuntea itsesi rocktähdeksi muutaman päivän ajan tai haluat pukeutua Axl Roseksi naamiaisiin, nämä tatuoinnit ovat ehdoton hankinta! Muista, ”Kanna niitä kuin rocktähti!”

Tilaa Guns n Roses Axl Rosen siirtotatuoinnit

Arkinkoko: A4
Tatuointien koko: GNR-risti on 16×11 cm

Kuinka kauan siirtotatuointi kestää ja miten se toimii?
Siirtotatuointimme kestävät yhdestä kymmeneen päivään siitä riippuen, mihin paikkaan tatuoit sen ja kuinka hyvin pidät siitä huolta. Väärennetyt tatuoinnit on helppo levittää ja pestä pois, ja saat ohjeet tilauksen yhteydessä.
Leikkaa yksittäinen siirtotatuointi lähelle kuvaa
Poista kirkas kalvokerros liimasta
Aseta siirtotatuointi haluttuun kohtaan
Kastele sienellä tai pyyhkeellä
Poista kostea paperi 15 sekunnin jälkeen
Valmista. Hauskaa ja nauti!
Levitä halutessasi mattapintaa varten vauvajauhetta.
Muuta tietoa!

Toimitus:
Lähetämme tilauksia päivittäin ympäri maailmaa Malmön, Ruotsin painotalostamme. Tulostamme ja lähetämme tatuointisi 24 tunnin sisällä, mutta normaali toimitusaika Ruotsin ulkopuolella on 5-10 päivää.
Ovatko väärennetyt tatuoinnit ympäristöystävällisiä?
Tatuoinnit ovat vegaanisia, ja ympäristö on todella tärkeä meille täällä Like Inkissä. Kaikki komponentit ovat vapaita PVC: stä ja PCB: stä.
Ilmasto kompensoimme kaikki lähetykset ja käytämme maaleja, kirjekuoria ja painettuja materiaaleja, jotka ovat pohjoismaisesti ympäristömerkittyjä, turvallisia sinulle ja hyviä ympäristölle.
Noudatamme EC1223-2009 kosmetiikkasäädöksiä.

Hauskaa päivää!
Like Ink – Real Fake Tattoos!