6 tunnettua viikinkisymbolia A5

12.00

Tilaa 6 tunnettua viikinkisymbolia deepfake-tatuointeina. Hauskaa viikinkijuhliin tai kokeilemaan mahdollista tatuointia.

Alla kuvataan niiden merkitys.
Valknuten, tunnetaan myös eri nimillä, kuten Odinin solmu, Hrungnerin sydän, tapetun soturin solmu ja Völvan sydän, on epäilemättä yksi merkittävimmistä ja rakastetuimmista viikinkisymboleista. Siinä on syvä merkitys symbolina, joka liittyy mahtavaan pohjoismaiseen jumalaan, Odiin.
Yggdrasil, elämän puu, on suuri merkitys sekä tunnettu viikinkisymboli että tärkeä osa pohjoismaista uskoa. Pohjoismaisen mytologian mukaan Yggdrasil on mahtava puu, joka toimii kosmisena yhteytenä yhdeksän maailman välillä, mukaan lukien Asgard, Midgard, Muspelheim, Jotunheim, Vanaheim, Nifelheim, Alfheim, Svartalfheim ja Helheim.
Aegishjalmr, tunnetaan myös kauhun ja kauhistuksen kypäränä, on toinen viikinkisymboli, joka edustaa suojaa. Se on riimukeppi, joka muodostuu yhdistämällä muinais-islantilaiset sanat ”aegis”, joka tarkoittaa kilpeä, ja ”hjalmr”, joka tarkoittaa kypärää.
Viikinkikompassi, tunnetaan myös nimillä riimukompassi tai Vegvisir, liittyy usein Aegishjalmriin niiden samankaltaisuuden vuoksi. Se on viikinkisymboli, joka koostuu punoutuneista riimukepeistä ja liittyy opastamiseen.
Odinin kolmi sarvi, tunnetaan myös sarvi-triskelionina, on viikinkisymboli, joka edustaa kolmea sarvea tarinassa Odinin pyrkimyksestä maagiseen simaan, Odhroeririin/Óðreririin, jota tunnetaan myös runouden simana.
Mjölnir, Thors vasara, on valtavan merkityksen omaava ja yksi tärkeimmistä viikinkisymboleista/pohjoismaisista symboleista. Se symboloi voimaa ja suojaa, ja sen rooli pohjoismaisessa mytologiassa on erittäin arvostettu.

Tilaa fejktatuoinnit kuudella tunnetulla viikinkisymbolilla

Kaikki tatuoinnit valmistetaan tatuoitujen viikinkien toimesta, ja lähetämme tilauksesi 24 tuntia.

Arkiston koko: A5
Tatuointien määrä: 6
Tatuoinnin koko: 7 cm