Siirtotatuinti
Yrityksille

Siirtotatuoinnit ovat täydellisiä erilaisiin yritystapahtumiin, markkinointiin, lahjatuotteeksi tapahtumissa, messuilla ja paljon muuta! Siirtotatuoinnit usein toimivat tapahtuman keskipisteenä ja saavat paljon huomiota, mikä edistää sosiaalisen median leviämistä ja luo yhteenkuuluvuuden tunteen, oli yleisösi nuori tai vanha! Siirtotatuoinnit ovat hauskoja, niin yksinkertaista se on 🙂

Luo ainutlaatuisia yrityksen siirtotatuointeja! Offertin pyyntö

Muutamia asiakkaitamme

Apoteket Hjärtat logotyp. Apoteket tatuering. Apoteket referens samarbete med Like ink
Sharkmob logga
Way Out West logga
Oumph logga
Ikea logga
Greenpeace logga
Zoi Tattoo logga
Trygga barnen logga
Naturum Logga
Equalityline logga
Electrolux logga
Djureens Rätt logotyp. Djurens Rätt är referenskund till Like ink. Blå logga
Klarna logga
Bon logotyp. Svart Bon logotyp. Bon är referenskund till Like inks tatueringar med egen design
Oscars Teatern Logga
Socialdemokraterna logga
Friskis och Svettis logga
Företagarna logga

OSCARSTEATERN

Kun työskentelin muutama vuosi sitten TV-sarjan parissa, käytimme siirtotatuointeja, tai siirtotatuinti kuten sanotaan ruotsiksi, ja se oli ensimmäinen kerta kun otin yhteyttä LikeInkiin. Olimme erittäin tyytyväisiä tuotteiden laatuun ja palveluun, jonka saimme, joten kun tarve syntyi musiikkikomediassa Tootsie, tiesin juuri kenelle ottaa yhteyttä!

Tatuointi Tootsiessa perustui datasta editoituun kuvaan Robert Gustafsson, joka näytteli hahmoa ”Dorothy”. Sitten editoin kuvan käsin, koska tatuoinnin piti näyttää tartunnalta ja tulehdukselta. Lähettämäni kuvan avulla LinkeInk auttoi minua muuntamaan sen käyttövalmiiksi siirtotatuoinniksi haluamillani mitoilla, noin 15*15 cm.

Jotta tatuointi voidaan kiinnittää iholle, leikkaan kuvan, asetan sen ihoa vasten ja käytän kostutettua sientä kiinnittämiseen. Se kestää alle minuutin ja on todella helppoa. Käytämme noin 5 tatuointia viikonloppua kohden, ja olen voinut tilata lisää tarpeen mukaan. Tuotanto ja toimitus tapahtuvat 24 tunnin sisällä ja ovat todella nopeita ja käteviä.

oscarsteatern i samarbete med Like ink
Oscarsteatern tatuering
Sharkmob tattoo from Like ink

SHARKMOB

Sharkmob is a game developer with studios in London, UK and Malmö, Sweden. To celebrate the launch of our first game, Vampire: The Masquerade – Bloodhunt, we threw a big party for the crew who had poured their blood, sweat and tears into the project.

To help get into the grungy, dark atmosphere of our game, we got loads of temporary tattoos from Likeink and set up our own “Tattoo parlor” which we called Sharkmob Ink. Party-goers could then memorialize the night through themed tattoos representing Sharkmob and our game.

Our crew loved this fun addition to the party!

BON

Bon on sekä julkaisu että toimisto. Viime vuonna julkaisimme Beyond the algorithm -kirjan ja järjestimme yhdessä taiteilija Jacob Felländerin kanssa lanseerausjuhlan hänen studiollaan, jossa tilasimme siirtotatuointeja Like Inkilta. Nopea toimitus ja erittäin hyvä laatu.

Saimme erittäin hyvää palautetta tatuoinneista, ne todella lisäsivät jotain!

Bon Mag Tattoo
Bon Tatueringar, event tatuering

Design-verktyksemme avulla voit helposti ladata oman logon, grafiikan, tekstin ja luoda ainutlaatuisen tilapäisen tatuoinnin. Käytämme korkealaatuista, myrkytöntä ja vegaanista materiaalia ja väriä, joka täyttää kosmeettisia tuotteita koskevan lainsäädännön vaatimukset. Tatuointimme näyttävät hyviltä ja ovat turvallisia käyttää kaikilla ihon tyypeillä.

Temporaariset tatuoinnit ovat hauska ja luova tapa markkinoida yritystäsi tai viestiäsi. Tatuointien käyttö on helppoa ja gnuggisien levittämiseen tarvitaan vain muutama sekunti.

Kuinka nopea toimitusaika meillä on ja missä tatuoinnit painetaan?

Painamme kaikki tatuoinnit Ruotsi ja voimme toimittaa tilauksesi 24 tunnin sisällä. Toimitusaika riippuu siitä, missä päin maailmaa olet.

Kuinka yritykset voivat tilata Like ink gnuggistatuointeja?

Lataa oma suunnitelmasi ja tilaa se verkkokaupasta maksamalla Klarnalla, 8.93 euroa ilman arvonlisäveroa per A5-arkki, ja saat alennusta tilatessasi enemmän arkkia gnuggistatuointeja. Tatuoinnit toimitetaan A5-arkkeina.

Tilaa valmiit tapahtumapaketit, lataa kuva ja toimitamme motiivin erikokoisina.

Täytä tarjouspyyntölomake, niin otamme yhteyttä hintatietojen ja lisätietojen kanssa.

Tietenkin voimme laskuttaa yrityksiä, yhdistyksiä, viranomaisia ​​ja kuntia heidän toiveidensa ja käytäntöjensä mukaisesti.

Odottamme innolla yhteydenottoasi!

info@likeink.se
0046 40-181810
Like ink AB
VAT: SE556811682501

Offertin pyyntö

  Messut ja tapahtumat
  Siirtotatuoinnit, joissa on yrityksesi logo, hashtag tai ehkä viesti, houkuttelevat yleisöä ja auttavat vieraitasi muistamaan teidät. Lisäksi ihmiset yleensä pitävät hauskaa ottaessaan kuvia gnuggisistaan ja jakavat niitä sosiaalisessa mediassa.

  Häät, polttarit
  Siirtotatuoinnit, joissa on morsiamen kaikki exät polttareissa tai erilaisia kasvotatuointeja tai tulevan sulhasen päivän aikataulu polttareissa ovat taattu tapahtuman käynnistys. Gnuggisar on hauskaa! Gnuggisarilla, joissa on kaunis kuva morsiusparista tai viesti, tekee varmasti hääpäivästä mieleenpainuvan ja on hauska sekä morsiusparille että vieraille.

  Markkinointi
  Siirtotatuoinnit markkinointitarkoituksessa ovat loistavia. Jakakaa siirtotatuointeja messuilla ja tapahtumissa, lisätkää tilaukseen asiakkaalle siirtotatuointi, ehkä laskun mukana. Monet tilaavat gnuggisarit myös valokuvauksiin, elokuva- ja mainoskampanjoihin.

  Kerho/opiskelijayhdistys
  Käytä siirtotatuointeja sisäänpääsykortteina, ehkä eri viesteillä, jotta vieraille on jotain puhuttavaa ja näytettävää. Siirtotatuoinnit lisäävät juhlan yhteishenkeä ja tekevät siitä unohtumattoman.

  Politiikka ja kampanjat
  Politiset viestit, logot ja väitteet toimivat täydellisesti gnuggitatuointien muodossa! Näytä mitä ajattelet ja mistä seisot.

  Kickoff ja firman juhlat
  Haluatteko, että pomo on erityisen hyvällä tuulella juhlassa ja että tiimihenki on korkealla? Silloin siirtotatuoinnit, joissa on yrityksen logo, tavoitekuva tai motto ovat täydellisiä! Kokeilkaa kertakäyttöisiä tatuointeja seuraavassa juhlassa, se tulee olemaan menestys.

  Juhlat ja karkelot
  Like inkin siirtotatuoinnit sopivat hyvin lapsille ja ovat allergiaystävällisiä. Jos haluatte järjestää juhlat, jotka jokainen muistaa ja puhuu siitä riippumatta iästä, niin gnuggisar on ehdoton hankinta.

  Festivaalit
  Olipa työnne sitten järjestäjänä tai vierailijana festivaaleilla, niin oman suunnittelun mukaan tehdyt gnuggistatuoinnit sopivat täydellisesti. Kuka olet, kenen kanssa olet ja mikä bändi sinulle on tärkeä? Vastaa siihen tatuoinnilla.

  Ottelut, urheilutapahtumat ja konsertit
  Kuvittele, että koko kannustusryhmällä on suosikkijoukkueensa tatuointi kaulassa tai käsivarressa. Siirtotatuoinnit levittävät iloa, yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä. Joukkueen tatuoinnit kilpailuissa tai turnauksissa ovat myös hauskoja, ja ne voivat johtaa siihen, että kaikki antavat sen pienen ylimääräisen panoksen, jota joskus tarvitaan.

  Myyntituotteet ja julkaisut
  Osta siirtotatuointeja muutamalla eurolla ja myy niitä kymmenillä euroilla, lisäksi saat yleisön, joka kantaa myymääsi tuotetta iholleen ja levittää sitä sosiaalisessa mediassa. Aika hyvä diili, vai mitä?