Lasten tatuoinnit vapaavalintaisella kuvalla

Kaikkiin tilanteisiin sopivat lasten tatuoinnit. Meillä voit suunnitella itse omat tatuointisi omalla kuvalla. Käytämme ympäristöystävällistä materiaalia, ja kaikki siirtokuvat ovat allergisille sopivia ja testattuja.

Lapset rakastavat tatuointeja!

Kenties haluat tatuointeja lastenjuhliin, naamiaisiin tai halloweeniksi, tai sitten lapsesi on kuin monet muutkin lapset ja haluaa pynttäytyä ja pukeutua eri tavoin.
Kertakäyttötatuoinneilla voi täydentää asukokonaisuuden. Teematatuoinnit taas ovat helppo ja hauska tapa luoda jotain erityistä sisältöä lastenjuhliin tai urheilutapahtumaan.

Allergiaystävälliset lasten tatuoinnit

Me Like inkissä käytämme kertakäyttötatuointiemme valmistamiseen materiaaleja kuten ympäristöystävällistä liimaa, paperia ja mustetta. Like inkin lasten tatuoinnit ovat allergiaystävällisiä ja testattuja. Kaikki yli kolmevuotiaat voivat käyttää niitä ilman tunnettujen allergioiden riskiä. Ikärajan vetäminen kolmeen ikävuoteen ei koske sitä, että pienempien lasten iho reagoisi siirtokuviin, vaan sitä, että he voisivat laittaa ne suuhunsa.

Kuinka kauan lasten tatuointi pysyy iholla?

Lasten tatuointimme pysyvät iholla 1-14 päivää ihotyypistä ja tatuoinnin sijainnista riippuen.
Tatuoinnin pois peseminen on superhelppoa saippualla ja lämpimällä vedellä, ja sen voi pestä pois halutessaan välittömästi tatuoinnin laittamisen jälkeen.

Lasten tatuointi omalla kuvalla

Jokainen lapsi on erilainen ja siksi itse suunnitellut siirtotautoinnitovat parasta, mitä lapsi voi saada.
Monet lapset ja aikuiset arvostavat suuresti Like inkin palvelussa sitä, että voi itse ladata vapaavalintaisen kuvan, jonka me sitten painatamme ja lähetämme sinulle haluamassasi koossa ja lukumäärässä.
Jotkut lapset haluavat samanlaisia tatuointeja kuin heidän idoleillaan tai vanhemmillaan on, itse piirtämänsä kuvan tai valokuvan, kun taas jotkut rakastavat koiria, hevosia tai lentokoneita tai haluavat siirtokuvan pitämästään videopelistä tai tv-sarjasta. Valinta on sinun. Lataa vapaavalintainen kuva ja me valmistamme ja lähetämme tatuointisi 24 tunnin sisällä.

Lasten tatuointimme osana suurkampanjaa

Kesällä teimme onnistunutta yhteistyötä yhden Ruotsin suurimmista apteekeista, Apotek Hjärtat -apteekin kanssa.

Tarkoituksena oli, että lapsille kehitettyjen tatuointien avulla voitaisiin vähentää tulehtuneita hyönteisten puremia.
Lasten on vaikeaa olla raapimatta hyttysten, punkkien, paarmojen ja ampiaisten puremia ja pistoksia.
Jotta lasta muistutettaisiin olemaan raapimatta, kehitti apteekki yhdessä pätevän tatuoijan kanssa kuvan, jossa puremasta tulee osa tatuointia. Ja upea ja hyvännäköinen tatuointi pureman vieressä muistuttaa pitämään näpit kurissa, jolloin paraneminen nopeutuu.
Niin helppoa ja fiksua – tästä kampanjasta tuli huippumenestys!
Tatuoinnit on piirtänyt tatuoija Victoria Sundqvist ja niitä on jaettu ilmaiseksi kaikissa Apotek Hjärtat -apteekeissa viikosta 24 alkaen. Lisätietoa tatuoinneista löytyy täältä: Apotek hjärtat.

barntatueringar

Tatuoi lapsesi puhelinnumerolla

Yksi erinomainen vinkki lasten tatuoinnin aiheeksi on tilata tatuointeja aikuisen puhelinnumerolla. Se luo turvaa, jos lapsesi joutuu eksyksiin ja haluaa apua kotiin soittamiseksi.
Lasten tatuointeja voi lisäksi käyttää monessa eri yhteydessä ja ne ovat suosittu ja hauska juttu niin lapsille kuin aikuisille.

Helppo siirtää iholle

  1. Leikkaa siirtokuva niin läheltä reunaa kuin mahdollista.
  2. Poista suojamuovi.
  3. Aseta liimapuoli ihoa vasten kohtaan, johon tatuointi halutaan asettaa.
  4. Kastele haalealla vedellä kostetulla liinalla tai pidä kuvaa juoksevan veden alla noin 20 sekuntia.
  5. Poista paperi.
  6. Wear it like a rockstar!