Old school -tatuoinnit A5-arkissa

Old school -tatuointikategorian kuva-aiheet ovat taitavien tatuoijien, kuvittajien ja meidän Like inkillä työskentelevien piirtämiä. Osta 4 arkkia ja maksa 3 syöttämällä kassalla alennuskoodi FLASH Painamme ja lähetämme old school -feikkitatuointisi 24 tunnin sisällä!  

Näytetään ainoa tulos


Old school -tatuoinneilla tarkoitetaan klassisia tatuointiaiheita, jotka ovat olleet pitkään suosittuja, tai aiheita, jotka olivat yleisessä suosiossa "kauan sitten". Old school -tatuointien eli "perinteisten" tautointien juuret ulottuvat 1890-luvulle, joskin tästä tatuointityylistä tuli suosittu 1920-luvun seutuvilla. Tuolloin tatuointistudioita suorastaan vilisi Yhdysvaltojen laivastotukikohtien ympärillä. Tuona aikana old school -tatuoinneista tuli rohkeuden ja persoonallisuuden symboleja, ja tyyli levisi tatuoitujen merimiesten kautta ympäri maailman.

Toisen maailmansodan jälkeen tatuointityylistä tuli entistä suositumpi, lähinnä siksi, että old school -tatuoinnit viittaavat kapinaan. Lisäksi tuolloin sai alkunsa rockabilly-musiikkityyli, jota suosivilla oli usein tapana tatuoida itsensä.

Rakastamme lähestulkoon kaikkia tatuointityylejä, mutta old school -aiheet ovat kestosuosikkejamme. Olemme sitä mieltä, että jokaisen tatuointeja rakastavan kehoa tulisi koristaa jokunen klassinen tatuointiaihe! Tilaa nyt suosikkitatuointisi old school -aiheisilla kuvituksilla! Fantastista päivän jatkoa sinulle!