Hanat lapset -tatuoinnit A5-arkissa

Kuten tiedämme, alle 18-vuotiaat eivät saa ottaa tatuointeja. Siitä huolimatta useimmat lapset ja nuoret rakastavat tatuointeja. Siksi onkin onni, että saatavilla on siirtotatuointja!

Kosta 4 arkkia ja maksa 3 syöttämällä kassalla alennuskoodi FLASH. Painamme ja lähetämme lapsitatuointiarkkisi 24 tunnin sisällä!

Näytetään ainoa tulos


Valmistamamme siirtotatuoinnit näyttävät aidoilta tatuoinneilta, ja lasten tatuointien kategoriamme kuva-aiheet on mukautettu sopimaan lapsille kokonsa ja muotoilunsa osalta. Siirtotatuointi kestää tavallisesti lasten iholla 5–10 päivää. Siirtotatuointimme ovat sekä helposti kiinnitettäviä että pois pestäviä. Noudatamme tietysti kaikkia allergioita koskevia menettelytapoja ja kertakäyttöisten tatuointien turvallisuusohjeita.

Pidäthän mielessäsi, että me Like inkissä voimme lisäksi painaa siirtotatuointeja halutulla kuvalla, joksi voi valikoitua vaikkapa kuva koirasta tai suosikkihahmosta, aikuisen tatuointia jäljittelevä kuva tai persoonallinen onnittelutatuointi lasten juhlaan.

Valitse siis joko useiden valmiiden lasten tatuointiarkkien joukosta tai suunnittele sivustollamme omat siirtotatuointisi. Kiitos, että valintasi on Like ink!