Tatuoinnit A5-arkissa pääkallo-aiheilla

Tästä tuotekategoriasta löydät pääkalloja – ystävällisen näköisiä kalloja, moderneja kalloja, siivekkäitä kalloja, old school -kalloja, isoja, pieniä, iloisia ja vihaisia pääkallotatuointeja!

Osta 4 arkkia ja maksa 3 syöttämällä kassalla alennuskoodi FLASH. Painamme ja lähetämme pääkallotatuointisi 24 tunnin sisällä!

Showing all 8 results


Pääkallo on jo pitkään ollut suosittu sekä symbolina että tatuointina, mutta mitä pääkallotatuointi oikeastaan tarkoittaa ja symboloi?

Lyhyt ja yleisin vastaus tähän on se, että pääkallo symboloi kuolemaa. Tästä johtuen moni ottaa pääkallotatuoinnin muistutuksena siitä, kuinka elämästä täytyy ottaa kaikki irti ennen kuolemaa. Näin tatuointi toimii muistuttaen, että emme ole kuolemattomia. Sinänsä pääkallo voidaan nähdä tatuointina, joka symboloi vaarallista elämää.

EPääkalloa käytetään myös usein myrkyllisten tuotteiden varoitusmerkkinä. Silloin pääkallon tehtävänä on symboloida kuolemaa todennäköisenä lopputuloksena. Pääkallo voi olla myös symboli elämän juhlistamiselle, viisaudelle ja soturiudelle. Valitse suosikkisi pääkallotatuoinneista täällä tai tilaa siirtotatuoinnit haluamallasi kuvalla!