Charity siirto-tatuointi

Tee ero eläimille, luonnolle ja hyvinvoinnille! 30% "Like ink Hyväntekeväisyys" -kategorian liikevaihdosta menee Djurens Rätt, Naturskyddsföreningen tai Movember riippuen siitä, mitä tatuointeja tilaat!

Tervetuloa Like Ink -sivustolle, joka tarjoaa vegaanisia ja eläinkokeettomia tilapäistatuointeja! Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tilapäistatuointeja, jotka eivät ole ainoastaan tyylikkäitä, korkealaatuisia ja helppoja laittaa, vaan myös 100% vegaanisia ja vapaita eläinkokeista. Tulevaisuudessa tuotteemme tulevat olemaan varustettu Djurens Rättsin "I'M VEGAN" -merkillä, ja olemme myös tukiyritys ja teemme yhteistyötä Naturskyddsföreningenin kanssa.

Me Like Ink uskomme vaikuttamiseen, sekä asiakkaidemme että eläinten ja luonnon hyväksi. Siksi olemme erittäin iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Djurens Rättin, Movemberin ja Naturskyddsföreningenin kaltaisten järjestöjen kanssa. Joten 30% jokaisen tilauksen myynnistä tässä kategoriassa menee näiden järjestöjen tärkeään työhön eläinten, luonnon ja ihmisten elinolojen ja oikeuksien parantamiseksi.

Seuraa @likeinkse:a Instagram ja TikTok, ja merkitse kuva tai video, jossa esiintyy jokin meidän hankaustatuoinneistamme, ja lahjoitamme 10 kruunua jokaisesta merkinnästä ja jaamme postauksesi syötteessämme!

Tilaa tänään Like Inkiltä vegaaniset kertakäyttötatuoinnit ja samalla osallistu paremman maailman luomiseen eläimille ja luonnolle! Kampanja on aikarajoitettu, ja kuvat voivat vaihtua.

Sinulla on tähän mennessä kerätty: 7460 kr
Viimeisin päivitys: 2023-09-01

Näytetään ainoa tulos


Toivomme, että löydät tästä kategoriasta yhden tai useamman arkki tällaisia väliaikaisia tatuointeja, jotka sopivat sinulle! Voit myös selata muita kategorioita ja löytää paljon hierottavia tatuointeja erilaisilla suunnitelmilla, ko'olla ja väreillä - kaikki auttaakseen sinua löytämään jotain, joka sopii sinulle. Tietysti voit myös suunnitella omia tatuointejasi ja luoda ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen tatuoinnin.

TIETOJA DJURENS RÄTT

Djurens Rätt perustettiin vuonna 1882 ja siitä lähtien se on taistellut eläinten oikeuksien puolesta, keskittyen eniten kärsiviin ja huono-osaisiin eläimiin. Djurens Rätt on yksi maailman johtavista eläinten hyvinvoinnin ja eläinten oikeuksien järjestöistä ja sillä on tänä päivänä yli 50 000 jäsentä.

TIETOJA I'M VEGAN -MERKISTÄ

I'M VEGAN on Djurens Rätin omistama vegaaninen tavaramerkki. Meidän tekorintanapit kuuluvat samaan lainsäädäntöön kuin kaikki kosmetiikkatuotteet ja meille on aina ollut luonnollista, että tuotteemme eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä niitä ole testattu eläimillä missään vaiheessa. Olemme suorittaneet dermatologisia testejä itse (ihmiskokeilla).
I'M VEGAN -merkki osoittaa selvästi asiakkaillemme, että tuote on vegaaninen ja hyväksytty Djurens Rätin toimesta.

EIVÄTKÖ KAIKKI VÄLIAIKAISTATUOINNIT OLE VEGAANISIA?

Väliaikaistatuoinnit voivat sisältää ei-vegaanisia ainesosia liimassa, jota käytetään tatuoinnin kiinnittämiseen ihoon. Esimerkiksi liima voi sisältää liivatetta, joka on valmistettu eläinten luista tai nahasta. On myös yleistä, että sekä liima että muste sisältävät eläinperäisiä vahoja, joista yleisin on mehiläisvaha. Lisäksi hierottaviin tatuointeihin käytetty muste voi sisältää eläinperäisiä ainesosia, kuten karmiinia, joka on valmistettu murskatuista kovakuoriaisista.

Vaikka kaikki väliaikaistatuoinnit eivät olekaan vegaanisia, markkinoilla on paljon vegaanisia vaihtoehtoja. On tärkeää lukea ainesosaluettelo huolellisesti ja etsiä tuotteita, jotka on merkitty vegaanisiksi tai eläinkokeettomiksi välttääkseen eläinkokeiden tukemista.
Toinen yleinen syy siihen, miksi väliaikaistatuoinnit eivät ole vegaanisia, on se, että niitä on testattu eläimillä.

Tietoa Naturskyddsföreningen

Ympäristö on aina ollut tärkeää meille Like Inkissä, ja yhteistyö Naturskyddsföreningenin kanssa asiakkaidemme tukemiseksi tuntuu äärimmäisen ilahduttavalta ja hyvältä. Vuonna 2023 Like Inkistä tuli Naturskyddsföreningenin tukiyhtiö, mikä tarkoittaa, että lahjoitamme heille kiinteän summan joka vuosi lisäksi siihen, että lahjoitamme 30% kaikista tilapäisten tatuointiarkkien tuotoista, joissa on Naturskyddsföreningenin nimi. Naturskyddsföreningen työskentelee kukoistavien metsien, puhtaiden vesiuomien, visertelevien lintujen ja surisevien mehiläisten puolesta. Tukeminen organisaatiota, joka taistelee terveen luonnon ja siinä elävien ihmisten puolesta, tuntuu fantastiselta!

TIETOA MOVEMBER

Movember työskentelee mielenterveyden edistämiseksi sekä itsemurhien, kivesten ja eturauhassyövän ehkäisemiseksi. Auta levittämään heidän kampanjaansa kasvattamalla viikset, lahjoittamalla rahaa, ja jos pidät tilapäisistä tatuoinneista, ne ovat loistava vaihtoehto viestin levittämiseen. Like Ink lahjoittaa 30% kaikista Movember-tatuointiarkkien tuotoista Movember-liikkeelle.

COLLABORATION

Jos olet kuvittaja, tatuointitaiteilija, vaikuttaja tai sinulla on ideoita ja ehdotuksia yhteistyöstä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä!