Heimo tatuoinnit A5-arkissa

Valitse omasi klassisista tribaaleista, piikkilangoista ja heimonaamioista.Osta 4 arkkia ja maksa 3 syöttämällä kassalla alennuskoodi FLASH. Painamme ja lähetämme heimotatuointisi 24 tunnin sisällä!

Näytetään ainoa tulos


Tribaalitatuointi

Kukapa ei haluaisi tribaalia alaselkään tai miksei jopa kasvotatuoinniksi! Tribaaleja nähdään usein myös nauhana olkavarren ympärillä, ja joillakin puolestaan on tribaalitatuointeja rinnassa tai koko käsivarren alueella.Jos et ole varma siitä, haluatko tatuoida tribaalin ihollesi, pysyvän tatuoinnin sijaan suosittelemme kokeilemaan feikkitatskaa. Feikkitatuointi on täydellinen ja hauska lisä juhliin, naamiaisiin tai halutessasi huijata kavereitasi tatuoinnin ottamisesta! Alle olemme koonneet mielenkiintoista tietoa juuri tribaalitatuoinneista.Tietoa tribaalitatuoinneista.

Tribaalitatuoinnit ovat kuvioita, joita näkee usein olkavarsiin tatuoituna, mutta monesti tribaaleja näkee myös kaulaan, jalkaan, alaselkään ja käteen tatuoituina.

Ehdottomasti useimmat ja ennen kaikkea klassisimmat tribaalitatuoinnit ovat mustia, täysin vailla muita värejä. Tänä päivänä on aiempaa yleisempää ottaa värillisiä tribaalitatuointeja, mutta mustat tribaalit ovat edelleen kaikkein suosituimpia. Tribaalien muotoiluilla on usein historiallinen merkitys, ja ne voivat viestittää voimaa, rohkeutta tai erilaisia onnentoivotuksia. Alkujaan tribaalitatuointeja käytettiin välittämään hengellistä merkitystä. Usein varsinainen tatuointiseremonia suoritettiin siten, että pappi rukoili antaen tauoinnille ja tatuoidulle voimaa, rohkeutta ja monia muita onnentoivotuksia.

Tatuoinnit osoittivat usein myös sen, mihin heimoon kukin kuului ja mikä sosiaalinen asema tai arvoaste kullakin oli.

"Tribaaleilla" on tätä nykyä melkoisen huono maine, sillä niistä tuli supermoderneja 80-luvulla. Tuolloin erilaatuisia tribaalitatuointeja alkoi näkyä yhdellä jos toisellakin ympäri maailmaa. Kun tribaaleista tuli mainstreamia, eri tribaalien kulttuurinen merkitys katosi. Ja taidemaailmassa mainstream on viimeiseksi haluttu asia. Useimmista 1900- ja 2000-luvuilla tatuoiduista tribaaleista puuttuu merkitys täysin, ja ne on vain haluttu näyttämään upeilta, cooleilta ja aitoja tribaaleja mukailevilta.

Mikä on tribaalitatuointi?

Sanotaan, että tribaalitatuoinnit ovat peräisin Samoan saaristosta, joka sijaitsee Polynesiassa. Tribaaleilla on siellä kulttuurinen merkitys, ja tribaalitatuoinnit voidaan jäljittää tuhansia vuosia taaksepäin polynesialaisten, atsteekkien ja muun muassa havaijilaisten ja maorien käyttämiksi.

Sana "tribal" voidaan kääntää tribaalin lisäksi myös heimoksi, mistä johtuen tribaalitatuoinnista käytetään usein nimeä heimotatuointi. Historiallisesti tribaalit symboloivat yleensä luontoa, tulta, vettä ja erilaisia eläimiä sen mukaan, mihin heimoon kukin kuului ja mikä asema heillä oli heimossaan.

Tribaalit tatuointiaiheena ja taidemuotona.

Tribaalien muoto mukailee usein tatuoidun kehoa, linjoja ja lihaksia. Huolellisesti sijoitettu ja taitavan tatuoijan tekemä tribaalitatuointi korostaa kehon anatomiaa aivan toisella tavalla kuin mihin esimerkiksi realistinen muotokuvatatuointi pystyy. Toinen tatuoitujen kuvioiden ja tribaalien etu on se, että tatuointia on usein helppo jatkaa jälkikäteen. Jos esimerkiksi olkavarressasi on tribaalitatuointi, sitä voi helposti jatkaa tatuoimalla koko käsivarsi pieni osa kerrallaan.

Tribaalitatuointi feikkitatskana.

Tribaalitatuoinnin tarkoituksena on olla leikkisä, ja se voi rakentua pitkin poikin vartaloa. Tribaalitatuointeja voi tatuoida ympäri kehoa tai vaihtoehtoisesti niistä voi rakentaa suuren tribaalikokonaisuuden käsivarteen. Tatuoi käsivartesi, kaulasi tai jopa kasvosi tribaali-feikkitatskalla. Pidäthän mielessäsi, että ilahdumme suuresti, jos tägäät @likeinkse sosiaalisiin medioihin. Feikkitatuointimme ovat helposti kiinnitettäviä ja ne kestävät tavallisesti 1–7 päivää sijoituspaikasta ja hoidosta riippuen. Mitä luulet, tulevatko tribaalitatuoinnit jälleen muotiin?