Halloween-tatuoinnit A5-arkissa

Tästä kategoriasta löytyy runsain määrin valmiiksi suunniteltuja tatuointiaiheita, jotka sopivat halloweeniin. Jos olet menossa halloween-juhliin, haluat pelotella oveen koputtelevia kujeilevia lapsia tai loihtia työpaikalle erityistä halloween-tunnelmaa, meiltä Like inkistä löydät mitä parhaimman valikoiman uniikkeja siirtotatuointeja.

Osta 4 arkkia ja maksa 3 syöttämällä kassalla alennuskoodi FLASH. Painamme ja lähetämme halloween-tatuointisi 24 tunnin sisällä!

Näytetään ainoa tulos


Halloweenia edeltävinä viikkoina painotalomme koneet käyvät ylikierroksilla! Totta puhuen painokoneet käyvät kuumina ympäri vuoden, mutta juuri halloweenin alla meille tulee paljon tilauksia. Tilaa siis tatuointisi hyvissä ajoin ennen juhlia. Useat myös tämän kategorian tatuointiarkeista ovat taitavien tatuoijien piirtämiä ja ne ovat tilattavissa ainoastaan meiltä. Valitse aiheista, kuten hämähäkit, kurpitsat, lepakot ja pääkallot, ja huomioi myös suosittu Jokeri-tatuointiarkkimme!

Ihanaa halloweenia ja suuret kiitokset siitä, että tilaat kertakäyttöiset tatuointisi meiltä Like inkistä! Happy Halloween!