Tatuoinnit A5-arkissa eläimillä, kukilla ja muilla luonnon inspiroimilla kuva-aiheilla.

Osta 4 arkkia ja maksa 3 syöttämällä kassalla alennuskoodi FLASH. Painamme ja lähetämme eläin- ja luontotatuointisi 24 tunnin sisällä!

Showing all 21 results


Tähän kategoriaan olemme yhdistäneet molempien maailmojen parhaat puolet. Maailmanluokan siirtotatuoinnit hienoilla luontoaiheilla. Kaikki siirtotatuointimme ovat vegaanisia ja käytämme siirtotatuointiesi painamiseen Joutsenmerkittyjä värejä. Ilmastokompensoimme lähetyksemme, ja kaikki lähetysluettelomme ja kirjekuoremme on painettu ja valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Luonto ja eläimistä huolehtiminen on meille tärkeää, minkä vuoksi tämä kategoria on täynnä upeita ja laadukkaita eläin- ja luontoaiheisia tatuointeja.

Kukkien ja kasvien tatuoiminen on ollut aina suosittua. Osittain siksi, että erilaiset kasvit symboloivat eri asioita, mutta ennen kaikkea siksi, että ne ovat hienoja.

Tiesitkö, että suosittu tatuointiaihe ruusu on onnen ja täydellisyyden symboli? Länsimaisessa kulttuurissa ruusulla on sama merkitys kuin lootuksenkukalla, eli se on kauneuden, elämän ja puhtauden symboli.

Jos haluat mieluummin siirtotatuoinnin lemmikkisi tai suosikkikasvisi kuvalla, tai haluat tatuoida tietyn kokoisen kukan, voit ladata oman kuvasi kätevästi sivustollemme. Mukavaa päivän jatkoa sinulle!